sabine-4
KAPITEINSVROUW
Zet koers naar een sterk merk. Gespecialiseerd in het bouwen van merken & het creëren van een sprekende merkstijl.

Het merkbouwtraject is voor ons vergelijkbaar met navigeren over een uitgestrekte oceaan. Je kunt veel kanten op, en overal is wel iets moois te ontdekken, maar uiteindelijk gaat het om het volgen van de uitgestippelde koers. Anticiperen op (weers)veranderingen maar altijd met focus op de horizonstip.

Als Kapiteinsvrouw zijn we betrokken bij het reilen en zeilen van een merk. We steken onze handen uit de mouwen. Samen met de kapitein, de ondernemer, zetten we koers naar een sterk merk. Adviseren, organiseren, & creëren. Altijd goed geregeld en met duidelijke afspraken over prijs en planning.

Ons werk is minimalistisch en rijk tegelijk. We geloven in focus: less is more. Kleuren, vormen & structuren. Schoonheid zit hem in de details. En de natuur is wat ons betreft de beste designer.

Onze drive is om jou te helpen het échte merkverhaal te vertellen. Om samen te ontdekken wat jouw merk bijzonder maakt en het verhaal vervolgens te delen met de rest van de wereld.

Tijd voor een koerswijziging? Bekijk onze werkwijze en stuur een mailtje naar sabine@kapiteinsvrouw.nl

CV: 10 jaar werkervaring in de sierteelt en modesector, werkzaam voor merken als Opti-flor, Mirakuleus, Koppert Cress, REHAB Footwear, FloraHolland, Hillenraad, Magical Hortensia, KOKODAMA en Plant Atelier.

Beschikbaar op interim of projectbasis.

GET CONNECTED!