ZET KOERS NAAR EEN STERK MERK
Gespecialiseerd in het bouwen van merken & het creƫren van een kenMERKende stijl.
WERKWIJZE
Het merk staat centraal in alles wat we doen. In onze werkwijze FOCUSSEN we op wat van NATURE bijzonder is. Kortom, op zoek naar de unieke kern van een merk, concept of persoon. Als de kern eenmaal duidelijk is het de kunst om deze duidelijk, consequent en op een kenMERKende manier te presenteren. En dat is onze specialiteit.

Tijdens het merkbouwtraject werken we met een strategische focus, een praktisch actieplan en duidelijke afspraken over prijs en planning.

Merkbouwen doen we niet alleen, dit doen we samen. U de ondernemer (de Kapitein) staat aan het roer en wij als Kapiteinsvrouw ondersteunen u om koers te zetten naar een sterk merk.
Daar waar nodig is werken we samen met een breed netwerk aan specialisten zoals videografen, tekstschrijvers, vertaalbureau's, drukkers, standbouwers en stylisten.

Samenwerken?
Actief betrokken bij uw bedrijf voor een vast aantal uur per week of op projectbasis. Vanuit ons eigen kantoor of op locatie.

MERK WAARDEN
Richting geven aan merkontwikkeling door focus op het unieke merkverhaal. Dit begint met een strategisch startpunt. Samen gaan we op zoek naar wat er van NATURE bijzonder is aan uw merk. We formuleren merkwaarden en ontdekken de merknatuur. Het resultaat fungeert als ethisch kompas bij alles wat een merk doet. Het is bovendien het uitgangspunt van het merk design.
MERK DESIGN
De unieke kern van een merk of product op authentieke & kenMERKende manier gepresenteerd. We werken met stijlgroepen en hebben kennis van de actuele trends en tijdgeest. Samen bekijken we de waarden en stijlvoorkeur van uw merk en doelgroep. Het ene merk voelt zich prettig bij strak Scandinavisch design terwijl het andere merk gaat stralen bij opvallende kleuren en vrolijke vormgeving. De Kapiteinsvrouw bezit de kennis en kunde om waarden & stijlgroepgericht te kunnen denken en ontwerpen.
MERK ACTIVATIE
Als Merkmanager gaan we aan de slag om uw merk zichtbaar, geliefd en waardevol in de markt te zetten. Tijdens het uitvoeren van marketing & communicatie activiteiten bewaken we de waarden en stijl van het merk. Voorbeelden van werkzaamheden: ontwikkelen en bewaken van de marketingkalender, nieuwsbrieven, social media content, fotoshoots, promotie materiaal, websites, brandbook, films, het merkverhaal, concepten, patronen, illustraties en meer.